Het begin...

Na de aanslag op het meesterbrein Johnny Valley is de gehele onderwereld op hol geslagen. Bende's regeren de straten en plegen moorden zonder dat daar enige aanleiding toe is.

Het gezag kijkt machteloos toe en is ten einde raad. Om de rust weer terug te laten keren in "Mafiagamescript" zijn de leiders naarstig op zoek naar een helpende hand. Denk jij dat je deze strijd aan kan en als "Godfather" orde op zaken kan stellen?

Stap dan binnen in "Mafiagamescript" en begin je zoektocht naar de macht. Bouw een imperium op die zijn kracht niet kent om zo de allesheersende leider te worden in "Mafiagamescript".

Aanmelden

Het begin...

Na de aanslag op het meesterbrein Johnny Valley is de gehele onderwereld op hol geslagen. Bende's regeren de straten en plegen moorden zonder dat daar enige aanleiding toe is.

Het gezag kijkt machteloos toe en is ten einde raad. Om de rust weer terug te laten keren in "Mafiagamescript" zijn de leiders naarstig op zoek naar een helpende hand. Denk jij dat je deze strijd aan kan en als "Godfather" orde op zaken kan stellen?

Stap dan binnen in "Mafiagamescript" en begin je zoektocht naar de macht. Bouw een imperium op die zijn kracht niet kent om zo de allesheersende leider te worden in "Mafiagamescript".

Aanmelden

Mafiagamescript | Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Mafiagamescript is een online entertainment dienst. Onder "Mafiagamescript" en wordt in deze algemene voorwaarden en elders op de site verstaan de beheerder(s) van deze site. De Algemene voorwaarden bestaan uit twee documenten: het Gebruikers Reglement en het Privacy Beleid.
Gebruik van Mafiagamescript is te allen tijde gebonden aan het Gebruikers Reglement en het Privacy Statement. Door gebruik te maken van Mafiagamescript ga je akkoord met deze voorwaarden.

Gebruikers Reglement
Het Gebruikers Reglement geeft duidelijkheid over wat je kan verwachten van Mafiagamescript en wat Mafiagamescript verwacht van jou. Het bevat ook de voorwaarden waarop wij onze diensten en software beschikbaar stellen. Onze speler gemeenschap is constant aan verandering onderhevig het is dus belangrijk om regelmatig de Algemene voorwaarden door te lezen om op de hoogte te blijven van veranderingen en andere belangrijke informatie.

Geschikt Online Content
Met "content" bedoelen we het totaal aan software, communicatie, beelden, geluiden het materiaal en informatie die je ziet op onze diensten. Mafiagamescript, onze leden, onze affiliates en onze onafhankelijke content-aanbieders leveren het merendeel van de content aan. Mafiagamescript controleert niet alle beschikbare content die door onze diensten verkrijgbaar is. Mafiagamescript is op geen enkele wijze verantwoordelijk of aansprakelijk voor content die wordt aangeboden door leden, of andere gasten. Mafiagamescript onderschrijft niet, geeft geen goedkeuring aan of controleert op geen enkele wijze enige content die jij of andere gebruikers aanbieden of uitwisselen op onze diensten. We behouden het recht om content te verwijderen waarvan wij van mening zijn dat deze, om welke reden dan ook, bezwaarlijk is. Nog Mafiagamescript of haar affiliates zijn verantwoordelijk voor het niet verwijderen of het vertraagd verwijderen van content. Jij draagt het volledige risico voor het al dan niet compleet zijn, nuttig zijn en correctheid van content aanwezig op onze diensten. Leden en andere gasten kunnen content genereren in chat rooms en forums, etc. Dit soort content moet voldoen aan onze normen en waarden en we houden ons het voorrecht om deze content te verwijderen als het naar ons inzicht niet voldoet aan onze normstelling.
De normstelling voor content kan varieren afhankelijk van het feit waar je je bevind in Mafiagamescript en de verwachtingen van de gemeenschap. Sterke vulgaire taal, lompe- of seksueelgetinte opmerkingen, discussies over illegale drugs en laster zijn beledigend en nooit geschikte content voor Mafiagamescript. In sommige gevallen kan er sprake zijn van een grijs gebied. Gebruik altijd je gezond verstand. Iets wat je niet in een kamer vol onbekende mensen of op het werk zou zeggen is ook geen onderwerp voor in de chat of op de forums. Mafiagamescript bepaald uiteindelijk of content geschikt is of niet en heeft hierin het laatste woord!
Mensen die Mafiagamescript vertegenwoordigen hebben het recht toezicht te houden op je communicatie op Mafiagamescript. Omdat we niet alle content op Mafiagamescript kunnen controleren, en omdat we dat ook niet proberen, kan je zaken tegen komen die je niet wil zien. Je kan hiervan melding maken via het klachten e-mail adres. Je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor wat je tegenkomt op Mafiagamescript.

Online gedrag
Je gaat er mee akkoord dat je persoonlijk verantwoordelijk bent voor het gebruik van Mafiagamescript en al je communicatie en activiteiten op de diensten, inclusief alle content die je aanbied op Mafiagamescript. Hieronder het schadeloos stellen en vrijwaren van aansprakelijkheid van Mafiagamescript, affiliates, werknemers of derde partijen voor schade die ontstaat uit jouw gedrag op Mafiagamescript, inclusief alle content die je aanbied. Online gedrag moet gebaseerd zijn op gezond verstand en basis etiquette. Je overtreed de Algemene Voorwaarden als je (of anderen die je seizoenskaart of registratienaam gebruiken) een van de volgende dingen doet:
Het plaatsen, versturen, promoten of verspreiden van content die illegaal is. Lastig vallen, bedreigen, vernederen, of gedrag dat op welke manier dan ook ongewenst is door een ander persoon op het netwerk. Dit betekend: geen vervelende dingen zeggen over anderen, anderen geen ongewenste boodschappen sturen, geen racistische-, discriminerende- of andere kwaadaardige uitspraken doen over mensen hun ras, seksuele geaardheid, geloof, achtergrond, etc. Als je het niet eens bent met iemand moet je reageren op het onderwerp, niet op de persoon. Het verspreiden of het helpen verspreiden van content die beschadigend, beledigend, racistisch, onteerend,vulgair, seksueel getint, de privacy verstuurd of in welke vorm dan ook niet word getolereerd. Laster wordt niet getolereerd. Het is niet toegestaan om je voor te doen als andere personen, zoals bekendheden, aan te geven dat je een medewerker van Mafiagamescript bent of een vertegenwoordiger van Mafiagamescript, of om pogingen te doen om gebruikers te misleiden door te insinueren dat je van Mafiagamescript bent of een van de partners of affiliates van Mafiagamescript. Pogingen om passwords, andere ledeninformatie, of prive informatie, te verkrijgen van een Abonnee, registrant of andere gebruikers van het Mafiagamescript netwerk. Denk eraan dat Mafiagamescript medewerkers nooit om je password zullen vragen. Geef je nooit je password, persoons gegevens of betaling informatie door aan anderen. Het uploaden van software of content waar je niet de toestemming voor hebt om deze te distribueren. Het promoten of aanmoedigen van illegale activiteiten zoals inbreken, kopieeren of distribueren van illegale software. Het uploaden van bestanden die virussen bevatten, schadelijke- of beschadigde data. Het plaatsen van boodschappen voor elk doel anders dan persoonlijke communicatie, of het plaatsen van advertenties of promotie materiaal, kettingbrieven, piramide spellen of op enige wijze commercieel gebruik maken van onze dienst. Onjuist gebruik van het spel support systeem of het maken van valse rapporten.
Houd je altijd aan de regels en wetgeving, waar je ook bent. Dit geldt ook voor de regels van programma's van derde partijen, van service providers, binnelandse-, of buitenlandse wetgeving waar toepasselijk. Onwetendheid is geen excuus. Andere diensten hebben hun eigen regels, het is daarom aan te raden die te kennen voordat je ze gebruikt.

Verboden gedrag
De wetten die gelden in de normale wereld moeten ook gehoorzaamd worden in de "computer wereld". We tolereren geen illegaal gedrag op het Mafiagamescript netwerk. In het geval van overtreding beeindigen het gebruik van de dienst en zullen waar nodig met de wet samenwerken.
Verwijzingen en links naar sites van derde partijen Mafiagamescript kan hyperlinks bevatten naar andere websites die beheerd worden door andere partijen dan Mafiagamescript zoals adverteerders en andere content aanbieders. Deze pagina's mogen data verzamelen of persoonlijke informatie opvragen van je. Mafiagamescript beheert zulke pagina's niet en is niet verantwoordelijk voor hun content, Privacy Beleid, of de content die de pagina verzamelt.
Verbinden met de dienst, aard van de communicatie. Als je verbinding maakt met Mafiagamescript, kunnen we informatie van de computer verzamelen die gebruikt wordt om contact te maken met Mafiagamescript. Het gaat hierbij om informatie over de hardware en elke data gerelateerd aan de werking van de Mafiagamescript software. We zullen geen persoonlijke data over je verzamelen, zonder jou medeweten en toestemming zoals vermeld in het Privacy Beleid.
Je bevestigd en gaat akkoord dat je communicatie met andere gebruikers via chats, forums en andere methoden met betrekking tot deze dienst publiekelijk zijn en geen prive communicatie, en dat je geen privacy verwacht met betrekking tot deze dienst. Je bevestigd dat persoonlijke informatie die je verspreid op deze dienst door anderen gezien kan worden en kan leiden tot ongewenste communicatie. Daarom raden we je sterk aan om geen persoonlijke informatie over jezelf vrij te geven in de publieke communicatie op onze diensten. Mafiagamescript is niet verantwoordelijk voor informatie die jij kiest om uit te wisselen met andere gebruikers op onze dienst en het gedrag van deze gebruikers.

Commerciele activiteiten en ongewenste e-mail
Je mag geen enkel goed of dienst adverteren op het Mafiagamescript netwerk. Kettingbrieven en piramide spellen zijn niet toegestaan. Je mag geen enkel onderdeel van Mafiagamescript gebruiken om informatie te verzamelen, inclusief logingegevens, over Mafiagamescript leden, en het gebruik van dat soort informatie om ongewenst mail te sturen of gebruik voor andere redenen is streng verboden. Je mag Mafiagamescript niet gebruiken voor welk commercieel doel dan ook. Elke overtreding van deze regel kan leiden tot onmiddellijke beeindiging van je Abonnement of registratie en juridische vervolging.

Copyrights, Handelsmerken en Eigendomsrechten
Veel van de content beschikbaar op deze site is eigendom van Mafiagamescript of van onze licentiehouders, en is beschermd door copyrights, handelsmerken en andere intellectuele eigendomsrechten. Het is erg makkelijk om in cyberspace dingen te kopieren, maar dat maakt het niet acceptabel of legaal. Je mag geen enkele content kopieren of downloaden van Mafiagamescript mits er door ons nadrukkelijk toestemming is verleend.
Je zal niet kopieren, uitgeven, veranderen, verspreiden, laten zien of in publiek of prive, aanpassen of gebruik maken van, het werk dat je vind op Mafiagamescript, tenzij Mafiagamescript daar nadrukkelijk toestemming voor heeft gegeven. Het ongeoorloofd kopieeren van content gevonden op Mafiagamescript kan leiden tot beeindiging van je Abonnement en aanleiding zijn voor verdere juridische stappen. Gelijktijdig kunnen andere content eigenaren soortgelijke stappen tegen je nemen. Als dat gebeurd stel je Mafiagamescript schadeloos en verklaar je Mafiagamescript onaansprakelijk even als, hun werknemers, aandeelhouders, partners, affiliates, en betrokken bedrijven.
Wanneer je content verstuurd naar Mafiagamescript, geef je Mafiagamescript het onherroepelijke recht om de content te gebruiken, quoten, opnieuw te plaatsen, herproduceren, aanpassen, verspreiden, doorgeven, uitzenden en op andere manieren wereldkundig maken, en publiekelijk de content laten, zien in welke vorm dan ook, overal, met of zonder vermelding van je naam ter discretie van Mafiagamescript, zonder enige compensatie of kennisgeving.

Mafiagamescript IS NIET AANSPRAKELIJK IN WELKE VORM DAN OOK AANGAANDE JOUW GEBRUIK VAN DE SOFTWARE VAN Mafiagamescript (INCLUSIEF DE AANSPRAKELIJKHEID VOOR ENIGE OPEENVOLGENDE OF INCIDENTELE SCHADE AAN JE COMPUTER HARDWARE OF SOFTWARE) EN HET RISICO (INCLUSIEF ZONDER LIMITATIE ENIGE SCHADE AAN JOUW COMPUTER) IS VOLLEDIG AAN JOUW

Beperkingen op Garantie en aansprakelijkheid
JE GEEFT NADRUKKELIJK TOE DAT HET GEBRUIK VAN Mafiagamescript EN Mafiagamescript SOFTWARE EN HET INTERNET VOLLEDIG JOUW EIGEN RISICO IS. Mafiagamescript, Mafiagamescript SOFTWARE, Mafiagamescript PRODUCTEN, DIENSTEN VAN DERDEN WORDEN AANGEBODEN OP EEN "ZOALS HET IS" EN "ALS BESCHIKBAAR" BASIS VOOR JOUW GEBRUIK, ZONDER GARANTIES VAN ENIG SOORT, TENZIJ ZULKE GARANTIES WETTELIJK NIET UITSLUITBAAR ZIJN. Mafiagamescript BIEDT DE DIENST AAN OP EEN COMMERCIEEL VERANTWOORDE BASIS EN GARANDEERT NIET DAT JE TOEGANG TOT DE DIENST OF GEBRUIK VAN DE DIENST HEBT OP EEN DOOR JOUW GEKOZEN PLEK OF TIJDSMOMENT, OF DAT Mafiagamescript VOLDOENDE CAPACITEIT HEEFT VOOR DE GEHELE DIENST OF IN EEN BEPAALDE GEOGRAFISCHE LOCATIE.

JE GEEFT TE KENNEN EN GAAT AKKOORD MET HET FEIT DAT JE ENIGE EN EXCLUSIEF BESCHIKBARE OPLOSSING VAN ENIG EN ELK DISPUUT MET Mafiagamescript IS OM TE STOPPEN MET HET GEBUIK VAN DE DIENST, EN JE ABONNEMENT OP TE HEFFEN ZOALS VERMELD IN DE ABONNEMENTS OVEREENKOMST. JE GEEFT TE KENNEN EN GAAT AKKOORD MET HET FEIT DAT Mafiagamescript, BEGUNSTIGDEN, AFFILIATES NIET AANSPRAKELIJK ZIJN VOOR VERRICHTE HANDELEN OF HET UITBLIJVEN VAN HANDELINGEN AANGAANDE GEDRAG, COMMUNICATIE OF CONTENT OP HET Mafiagamescript netwerk OF GEBRUIK VAN Mafiagamescript SOFTWARE. IN GEEN GEVAL ZAL DE SCHULD VAN Mafiagamescript, HAAR PARTNERS, WERKNEMERS, OF BETROKKEN DERDEN AAN JOU GROTER ZIJN DAT HET TOTAAL VAN DE DOOR JOU BETAALDE GELDEN AAN Mafiagamescript. VOOR DE DIENST ZAL IN GEEN GEVAL Mafiagamescript OF AFFILIATES VERANTWOORDELIJK ZIJN VOOR INCENDITELE OF OPEENVOLGENDE SCHADE ALS GEVOLG VAN HET GEBRUIK VAN Mafiagamescript, Mafiagamescript SOFTWARE, HET INTERNET OF ENIGE ANDERE CLAIM GERELATEERDE AAN JE ABONNEMENT OF HET GEBRUIK HIER VAN. Mafiagamescript MOEDIGT NIET AAN, STAAT NIET IN VOOR OF GARANDEERT ENIG PRODUKT OF DIENST VAN EEN DERDE PARTIJ AANGEBODEN DOOR HET Mafiagamescript netwerk EN IS NIET VERANTWOORDELIJK VOOR HET TOEZICHT HOUDEN OP ENIGE TRANSACTIE TUSSEN JOUW EN DERDE PARTIJEN.

Commerciele Nieuwsberichten
Met jouw inschrijving ga je akkoord dat je een nieuwsbrief van Mafiagamescript 1 keer per maand kan ontvangen op het emailadres dat je hebt opgegeven.
Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven voor deze nieuwsberichten. Deze uitschrijving heeft geen invloed op jouw lidmaatschap bij Mafiagamescript.
Je kan je uitschrijven door je in te loggen en op Profiel Beheren te klikken. Vink het vierkantje aan 'Stuur mij geen game mails.'